Апатинци у акцији ПРИКУПЉАЊА СРЕДСТАВА за малог Василија

Удружење доброчинитеља “Мали Принц” Апатин прикључио се прикупљању средстава за лечење Василија Теслића из Пригревице.

Подсећамо, нашем малом суграђанину потребна је финансијска помоћ због трансплатације јетре и с тим у вези, мали принчеви и принцезе организују хуманитарну акцију.

Од 1. до 8. септембра сав приход од продаје кокица биће преусмерен на рачун Василијевог оца. Такође, код кокичара ће бити постављена кутија за добротворне прилоге. Продаја кокица је у Пригревици, кафић “Код Јазе”, од 19 до 23 сата. Позивамо све људе добре воље да се прикључе овој акцији”, поручили су из апатинског удружења “Мали Принц”.

Осим наведеног, у Апатину ће бити организован и ИВ по реду ХУМАНИТАРНИ турнир у фудбалу на мале голиће. Овај пут играће се за малог Василија Теслића из Пригревице.

Овим путем желим да Вас све позовем да дођете у суботу, 9. септембра од 11 часова, на терен Гимназије и стручне школе “Никола Тесла” у Апатину и дате свој допринос. Било да се играте или само гледате и навијате (биће постављена и кутија). Потребна је помоћ свих нас мом јако добром другару Страхињи и његовој дивној супрузи Бојани да победе ову битку заједно са својим сином Василијем. Имао сам прилику да упознам малог Василија и могу Вам рећи да је то једна јако храбра, насмејана и предивна беба која ће из ове битке изаћи као победник заједно са својим родитељима”, изјавио је Страхиња Јованић, организатор турнира, и додао да, уколико нисте у могућности да дођете на овај спортски догађај, ту је наравно и рачун на који можете уплатити износ који желите:

Динарски: 170-10830321002-62

Девизни: РС35170001083032100553

БАЦXРСБГ

Извор: https://www.radioapatin.com/zivot-i-zabava/ud-mali-princ-u-akciji-prikupljanja-sredstava-za-m-15694?fbclid=IwAR0cfjt2l5QLlY4ENS9KY-3wPGbfRudxq1vgIY7ldsQMd72fL3YrvPbdYwI