Вредна ДОНАЦИЈА од Фондације “Ана и Владе Дивац” за УД “Мали Принц” из Апатина

Удружење доброчинитеља “Мали Принц” из Апатина ових дана је добило још једну вредну донацију. У питању су лап топ, четири норвешка радијатора, штампач и скенер, а који ће побољшати квалитет рада и боравка у просторијама удружења. Ову донацију обезбедила им је Фондација “Ана и Владе Дивац” и биће им испоручена до краја недеље.

Поред наведеног, у протеклом периоду удружење је добило и бројне друге донације, првенствено од наших суграђана, хуманих Апатинаца. Ради се о школском прибору, едукативним играчкама, спортским реквизитима и многим другим потрепштинама.

“Мали принчеви и принцезе бескрајно су захвални свим људима добре воље који им несебично помажу, те на тај начин чине њихов живот лепшим”, поручују из овог апатинског удружења, а које је и током лета било изузетно активно.

Наиме, почетком јула месеца, чланови УД “Мали Принц” боравили су у кампу “Подржимо породицу” на Дивчибарама, а током августа и у кућици за бесплатан терапијски боравак деце у селу Жељине надомак Сирогојна код Златибора. Такође, у међувремену су имали изузетно успешну и посећену музичку радионицу са Банетом Росићем, песником, музичаром и аутором, познатом по емисији „Хајде са мном у обданиште”. Када су радионице у питању, на базенима Бање Јунаковић одржали су једну спортско-рекреативну у оквиру пројекта “Заједно до звезда”, а узели су и учешће на “Врбашкој трци” у Врбасу. Током лета наставили су сјајну сарадњу и активно дружење са бројним удружењима за помоћ и подршку деци са инвалидитетом на територији целе Војводине.

Из удружења најављују да ће и током наредна три месеца бити одржан велики број радионица за децу и њихове родитеље, у оквиру пројекта “Заједно до звезда”. Позив за чланство је, како кажу, увек актуелан, а сви заинтересовани могу да се јаве удружењу путем фб странице или да дођу сваког радног дана после 18 сати у просторије УД “Мали Принц”, Дунавска обала bb, на шеталишту у Апатину.

Извор: https://www.radioapatin.com/zivot-i-zabava/vredna-donacija-od-fondacije-ana-i-vlade-divac-za–14769?fbclid=IwAR1Bs0OTB2HQO47vDFRQ6k9jTz0B6O-qkZMEcxqfClt3nYwq4vF32LjiPdg