ДОНАЦИЈА православне Епархије бачке УД “Мали Принц”

Апатински свештеник, Младен Глушац, испред православне Епархије бачке, обрадовао је ових дана малишане из Удружења доброчинитеља “Мали Принц” из Апатина.

У дворишту удружења, током неформалног дружења, чланови удружња захвалили су оцу Младену на пригодним поклонима, те истакли како са Црквеном општином Апатин имају изузетну сарадњу.

Мали принчеви и принцезе удостојени су Божјег благослова да угосте оца Младена, апатинског свештеника, који је наше малишане обрадовао пакетићима православне Епархије бачке. Захваљујемо на поклонима, на овом дану, на благој речи и молитвама у којима смо поменути”, рекли су у УД “Мали Принц”, те нагласили да од оснивања имају изузетну сарадњу са Црквеном општином Апатин.

Осим несебичне подршке коју нам пружају, више пута смо у нашем храму, као и у парохијском дому били драги гости, те заједнички организовали радионице у оквиру великих хришћанских празника. Деца се увек радо одазивају на догађаје тог типа и сигурно је да ће наша сарадња бити настављена и убудуће”, изјавили су у овом апатинском удружењу.

Извор: https://www.radioapatin.com/zivot-i-zabava/donacija-pravoslavne-eparhije-backe-ud-mali-princ-15400?fbclid=IwAR3Gi2xdVtzpUp1XPWMdArc8mzBxKqeiD0HYcqjCAVtux9ajP7UYSxrfDwE