Захваљујући донацијама, чланови УД „Мали Принц“ добили новогодишње пакетиће

Удружење доброчинитеља „Мали Принц“ из Апатина итекако има разлога да са задовољством испрати 2021. годину.  Ово младо удружење, настало с циљем подршке особама са инвалидитетом, ретким болестима и социјално угроженим категоријама, за свега три последња месеца у години успело ј да окупи бројно чланство, да организује низ активности, те да за кратко време буде препознато од стране локалне заједнице. 

Захваљујући Завичајном удружењу Личана „Никола Тесла“ из Апатина, сви чланови „Малог Принца“ добили су новогодишње пакетиће, те су уз дружење, игру и песму заједно прославили успешан крај године и пожелели једни другима још бољу и активнију 2022. годину.

Како сазнајемо из овог удружења, бројне донације наших суграђана, те конкурси на којима ће аплицирати, убрзаће реновирање просторија које су добили на коришћење од локалне самоуправе, а завршетак радова и свечано отварање очекује се већ на пролеће.

УД „Мали Принц“ из Апатина жели свим својим  суграђанима срећну и успешну Нову 2022. годину.

Izvor: Radio Apatin https://www.radioapatin.com/zivot-i-zabava/zahvaljujuci-donacijama-clanovi-ud-mali-princ-dobi-13951?fbclid=IwAR3ewG2fKXL_mU-fsWzn2y8qqD97J66Ghbm_zU_h-Ijjy5bWJf9RAoRR1ek