Одржана редовна ГОДИШЊА СКУПШТИНА УД „Мали Принц“ из Апатина

Удружење доброчинитеља „Мали Принц“ из Апатина одржало је данас редовну годишњу Скупштину. Осим годишњег и финансијског извештаја за 2022, чланови удружења једногласно су усвојили и планиране активности за текућу годину.

Како смо сазнали из овог удружења, тренутно броје тридесетак активних и двадесетак пасивних одраслих чланова, те четрдесетак деце.

Поносно истичу да су током прошле године реализовали преко 50 различитих активности, креативних, спортско – рекреативних, едукативних и друго, боравили на различитим камповима и остварили одличну сарадњу са бројним сродним удружењима, као и локалном самоуправом, која је подржала један од њихових најважнијих пројеката „Заједно до звезда“.

Мали принчеви и принцезе, како кажу, тек „су се загрејали“, те их у периоду који следи очекује још много заједничких активности, дружења и великих планова.

Извор: https://www.radioapatin.com/zivot-i-zabava/odrzana-redovna-godisnja-skupstina-ud-mali-princ-i-15168?fbclid=IwAR2XL8fIn7dbHBLm7KJML5nJZngaaG1g1jvmE9CaBixo0bgR2Ux83uZSGvA