УД „Мали Принц“ Апатин ОТВОРИЛО ВРАТА своје НОВЕ КУЋЕ

У Апатину су данас, у присуству бројног чланства, донатора, представника локалне самоуправе, медија и осталих грађана општине, свечано отворене просторије Удружења доброчинитеља “Мали Принц”.

На самом почетку, ово младо удружење, а које је основано с циљем унапређења положаја особа са инвалидитетом, представило је своју званичну химну, за коју је текст написала једна од чланица, Снежана Регода, а музички аранжман Душан Кљајић.

Присутнима се обратила и захвалила на подршци Александра Марић, председница удружења, те истакла значај постојања овакве организације у нашем граду.

У наставку програма уручене су награде за најбоље литерарне и ликовне радове апатинских ученика, а који су изабрани у оквиру конкурса који је ово удружење раније расписало, на тему “Сви имамо исте снове”.

Најбољи литерарни рад написала је Биљана Ћуић, ученица Гимназије и стручне школе “Никола Тесла”, док је за најбољи ликовни рад изабран рад Уне Баста, ученице ОШ “Жарко Зрењанин”.

Симболичним пресецањем врпце отворена су врата просторија УД “Мали Принц”, након чега их је апатински свештеник Жељко Васић освештао.

Svečanost je nastavljena uz prigodan koktel, a za dobru atmosferu bio je zadužen “Adagio bend”.

Članovi udruženja ističu da su beskrajno zahvalni lokalnoj zajednici, brojnim donatorima i Opštinskoj upravi na svesrdnoj podršci poslednjih šest meseci, te pozvaju sve Apatince da im se pridruže i budu deo njihove velike porodice.

Извор: https://www.radioapatin.com/zivot-i-zabava/ud-mali-princ-apatin-otvorilo-vrata-svoje-nove-kuc-14259?fbclid=IwAR0QivPT_8VCzql8gjv_ntlVMBrSIEwFLqHnKQBBFNPQ42p2-4LXWCv7wZQ