УД „Мали Принц“ одржао још једну ЛИКОВНУ РАДИОНИЦУ

У оквиру пројекта „Заједно до звeзда“, Удружење доброчинитеља „Мали Принц“, одржало је још једну креативно-уметничку радионицу. Како сазнајемо од координаторке пројекта, Мирјане Ћалић, у питању је трећа по реду радионица овог типа.

Данас радимо сликање на платну. Идеја је да се покаже креативност и таленат, а грађанство ће благовремено бити обавештено када ће моћи купити слике. План нам је да и ове године организујемо једнан хуманитарни догађај, на ком ће наша деца узети учешће, али и наши драги пријатељи. На том догађају ћемо, с циљем прикупљања средстава за рад удружења, продавати рукотворине које смо израђивали сви заједно у протеклом периоду“, изјавила је за Радио Апатин Ћалић.

Координатор креативно-уметничких радионица у оквиру пројекта „Заједно до звезда“ је Љиљана Павковић, а сам пројекат подржан је од стране локалне самоуправе.

Извор: https://www.radioapatin.com/zivot-i-zabava/ud-mali-princ-odrzao-jos-jednu-likovnu-radionicu-14948?fbclid=IwAR1bU64TRdk7rWB8su8Ohf9tM3s3_fqujlrlqluVdCKOyhlvRz1LsrGmeR4